Helgen

Kände mig as sjuk i fredags så stannade hemma och tog de lugnt. I lördags kom världens bästa Jean tillbaka från Turkiet och i tisdags kom Rebecca hem från Spanien men träffade henne i lördags, skönt & ha er tillbaka guys!
Vi softade hos Jean som sagt, kom hem på söndagen på eftermiddan så va as trött.. 
Åkte till v-h idag träffade Fatos, Assiya och Alicia, gjorde lite planer inför Eyzis födelsedag.. Träffade Tolga en stund innan jag åkte hem n now im home just chillin. Skriver senare BAY! 
-Kärlek från Rojas 


Världens bästa Jean 

Dancing people

Jean och Rebecca, guldmänniskor 

Alo

Tjena, kom hem för en timme sen ungefär va ute och sprang så jävla skönt :) Ska hoppa in i duschen sen äta höhö, ska till stan senare med lillasyster och Assiya måste se efter ett par nya skor asso.. Sen ska jag klippa mig d behövs fan.. Aja orkar inte skriva mer, skriver senare :) -Kärlek från Rojas

Nailz

Ba softat idag vaknade vid 15 gick upp duschade & städade, sen kom Alicia och Assiya, fixade deras naglar, glömde fota Alicias naglar men fotade Assiyas :)
-Kärlek från Rojas

KUBILAY KUBBE AKDAG

I don’t know what makes you so stupid, but it really works..

HELGEN

Nämen hallå, i fredags va Rebecca, Sohmia och jag hos Jean på fest, trevligt som alltid va de haha! Sohmia och jag fick skjuts av Jean till Tumba på eftermiddan, så åkte jag hem och duscha & vila. Sen va de av till Jean igen, blev upplockad i Älvsjö så jävla söta haha.
Vi åkte hem ganska tidigt, va så hungrig att mådde illa så kom hem och sprang rakt till kylskåpet men eftersom mami inte varit hemma på ett tag va den tom haha så gick o la mig och gick och handlade sen :)
Ligger på soffan och ska kolla klar på filmen, så goodbye.
-Kärlek från Rojas

Fredags 




Lördags



Always Remember, It Has To Be Dark For The Stars To Appear

ÄNTLIGEN

Äntligen funkar skit appen igen, ska snart hoppa in i duschen, äta, packa sen dra till Rebecca. Sen blir de utgång Säkert :) Igår var jag i stan med mamma, syster, systersbarn och brorson och käkade ute. Fick ett par nya skor av mamsen,är helt in love.. Aja ska måla naglarna nu så skriver senare :) -Kärlek från Rojas

Deep down i'm still a G

Har haft skit tråkigt hela dagen, men de har varit skönt att stanna hemma idag, börjar klia i halsen som fan.. Vill inte bli sjuk :'(
Imorgon blir de ut och äta med mamma, sen mot V-H som vanligt.
Får se hur de blir, har haft en riktig Steve Wilkos Maraton, fyfan va jag älskar honom, riktig man jag svär..
Ska fortsätta kolla nu i alla fall, Bye.
-Kärlek från Rojas

18 2Day

Ska hoppa in i duschen snabbt, ska ta bussen om en timma ungefär och åka hem till faat, träffa alla tjejerna igen, längesen :)
Sov hos lillasyster igår, kollade på en as skön film, kommer ej ihåg va den hette.. -.-
Men aja måste dra annars kommer folket bomba..
-Kärlek från Rojas

MOT HANINGE

Mot Haninge igen haha, va där igår med mina bebisar. Träffade Alicia i Handen kollade kläder sen åkte vi till V-H träffade Fatos och Assiya.
Softade där till sent sen träffade jag Gustav och Hanna och dom gjorde mig sällskap till Älvsjö.
Ska få skjuts av storebror nu så ska jag åka och klippa Tristian och barnen, sen träffa brudarna igen =)
C-YAH!
-Kärlek från Rojas

Chillmode

Sitter hos lillasyster nu, i fredags åkte jag och Alicia till Rudan, Alicia badade smart tjej! Efter så gick vi till Centrum och käka Taco, matkoma.com..
Åkte sen till Storebror och passade Oliver,David,Philip och Alejandro.
Sen kom Alicia och locka mitt hår, gick hem till Rebecca och fixade oss där, sen åkte jag och Rebeccis till Tumba, blev upplockade och rulla vidare till Fittja, mötte Sohmia och hennes kompis. Vi åkte senare till Bredäng och chilla där sen Fittja igen.
Lördag morgon åkte vi alla hem till Rebecca och käka kebab, gick hem till Alicia efter och mamma kom och hämta oss och åkte hem och började fixa oss till Melinas och Matteus fest.
Träffade på en massa människor man inte sett på 100 år..
Kom hem vid 6 i alla fall, sovit fint hihihi..
-KärlekfrånRojas

~Life does not have a remote; get up and change it yourself~

RSS 2.0