Pyssel

Sitter och pysslka med mina naglar övar in lite med fransk gele, eftersom Nathalie ska fixa sina naglar hos mig så hoppas jag på att de blir lyckat i alla fall. Har inte gjort så mycket, men orkar ej skriva så bilder kommer upp imorgon kanske..
BYE 

-Kärlek från Rojas

MIDSOMMAR LATINO

Ska åka snart och möta Alicia och rulla vidare mot Midsommar Latino o hjälpa till och så hehe, har dygnat och känner mig inte ens trött men jag vet att såfort jag sätter mig på tåget kommer jag däcka med öppen mun och skämma ut mig framför alla..
Slänger ba in dagens snabbis so C-YAH ! 

-Kärlek från Rojas




SOMMARLOV

Så skönt med sommarlov fast de inte känt än som att man e helt ledig. Sitter helt ensam och kollar på film, ska nog dygna helt ensam. Aja i förrigår så kom Nathalie och Sergen hit o så lagade jag midda och så spelade vi alla spel, gick till statoil eller hur fan man stavar och kollade på två skräckfilmer sen igår så kom Pooya hit på kvällen o softa så o kolla på en film där också haha, har inte gjort så mycket, Pooya hjälpte mig o storstäda skit söt haha. Och så vaknade Zana och gjorde sin goda wook, sen rullade Pooya hem och jag o Zana bara tog de lugnt o bakade. Påvägen mot tåget så kommer jag på att jag råkade lämna ugnen på, så jag gick hem och Zana rullade vidare till Täby.. I miss ma boo already..





- Kärlek från Rojas

IGÅR IDAG

Hade andra planer för igår men så blev de inte, så Zana o jag handlade jordgubbar o choklad o smälte de, de va fett gott.. Vi låg på gräsmattan o ba chilla o åt sen kom Sergen, Henri och Joshua o vi satt ba o snacka. Alla tröttnade på myggorna så Sergen, Zana, Henri o jag gick till havet o gjorde en brasa, Issa fyller år idag så de blir säkert hem till henne senare, ska äta sen duscha, BAAAY ! 

- Kärlek från Rojas


Molnet som såg ut som en balle haha 



SOLA O BADA MED PINA COLADA

alooooo, fett länge sen man blogga har helt enkelt inte orkat hehe. Har inte gjort så mycket, har inte orkat gå till skolan ens slutar nästa vecka så de e niiiiiiiiiiiiiiice, väntar på Zana så vi kan gå o bada, svettas som en gris... 

Lite bilder från mitt ''mini lov'' hihi






- Kärlek från Rojas

IGÅR

Va i skolan i några timmar bara sen efter skolan så va Alicia, Daniel och jag tvungna o göra ett arbete men morsan stressa som fan så åkte till Haninge C och köpa jeans, hittade inga men köpte ett par i alla fall, för att ha dåda.. Efter de så såg vi Rebecca och Mickaela så vi var med dom en stund, låg i solen o ba snacka. Åkte till mamma efter o gjorde klart skiten me Alicia sen åkte vi hem bara :)
Hade planer för idag, men de fuckades upp som vanligt... Men aja man e ledig till på månda så de e fett skönt!
Så Rebba nu har jag bloggat för din skull, SVARA NÄR JAG SMSAR DIG !

-Kärlek från Rojas

~Life does not have a remote; get up and change it yourself~

RSS 2.0