Never call U bitch again

Fastnat på låten för att Reb la upp den på face såååå.. Men sitter just nu hos mamma och snackar me Pooya, vi ska snart rulla till Länna sen till Täby för att mami ska följa me Zana till nåt möte. Har inte gjort så mycket kunde inte gå till skolan idag, har ont i magen o shit så va i vårdcentralen idag, asså jag och mamma dog av garv, de va en fransk kille som tog emot mig och han pratade fett roligt, jag och mamma doooooog! Aja kort blev de orkar inte skriva mer så BYE!

-Kärlek från Rojas

STÄDNING

Sitter i syrrans soffa och kollar lite på TV, har hjälpt henne med städningen lite.. Ska snart hoppa in i duschen efter blir det nog bara chill. Sitter o skriver me Pooya som är i Thailand, skönt för honom dåra. Men de är endå skönt väder här asså, men aja ska roll nu. BYE !

-Kärlek från Rojas 

NO DATA

Har ingen data för att Zana råkade skjuta en boll på den, DUKTIGT ! Så kommer inte kunna upptadera på ett tag om inte jag är hos syster eller kompisar sååååååååååååå.... Har haft en riktigt jävla rolig dag idag asså, va med min mamma och mina syskon hos den äldsta, grillade och dansade, ruulligt. Orkar inte skriva så mycket så ska nog ba lägga mig ner på soffan och vila lite. Lägger upp bilderna senare om min mamma lägger upp dom. C-YAH !

- Kärlek från Rojas

Madre hay una sola.



Ana Maria Sabalaga, perdoname por todo.


MOTOWN

Sitter o lyssnar på massa klassiker, blir på bra humör direkt. Fett fiiiint väder asså, kefft att Zana ska jobba nu också men aja får väl vänta tills han slutar så ska vi nog gå ner till sjön eller nåt..
Pallade inte blogga igår men vi grillade med Nathalie,Sergen, Joshua och Jesper, vi spelade lite fotboll sen också.. Sen på kvällen så möttes vi alla och spela basket. Har skit ont i ryggen, Knaaaaaaas ! 


Igår

-Kärlek från Rojas

SHOOO BREX

Bytte precis om har lite bråttom ska ut me några och spela basket, Zana fick flipp o bestämde de sooooo. Pumpade min boll, fy va jag sakna den ahha. Har inte gjort så mycke idag ba chillat. Men men ska rooollin nuu, BYE ! 

-Kärlek från Rojas


Tönten flashar i Stadium för några dagar sen

QUEE PAAAHAAAA LOCO

Känner mig helt jävla dissad av alla, jag smsar folk men ingen svarar haha. Sitter och lyssnar på musik så hör jag Lena flippa ahhah. Försov mig som vanligt, sov bara en timme tänkte dygna men pallade inte hihi! Så vaknar av att Zana försöker putta ner mig från sängen, hatar att vakna så men aaajaaaaa!
Men ska fortsätta plugga ligger fett me efter, måste klara året går i IV redan liksom hehehehe C-YAH !

- Kärlek från Rojas

BYE REBECCA, BYE NATHALIE

Om nån timma så åker Rebecca o Nathalie till Spanien, gonna miss them. Funderar på att dygna, annars kommer jag aldrig att vakna 4 real. Har grova blåsor i min käft vet inte ens varför alltså.. De gör skit ont o borsta tänderna o shit.. Har saknat alla i skolan speciellt Alicia, Daniel, Sergio och Rebecca som åker dåraaaaaaa! Planerna inför imorrn blir nog skolan som sagt sen ska jag nog träffa Mickaela. Har fått massa flashbacks o grejer hela kvällen asså.. Men skit saaaaaaaaamma, ska lägga mig i sängen och löka varför Simpsons. 


Hahahahaha loca som bärde mig o försökta dansa, så skön älskar dig!




Tung låt ! 

- Kärlek från Rojas

Don´t cross the line!

I lördags va tjejerna hos Rebecca och firade henne, vi käkade tacos och snacka skit hehe. Efter tjejmiddan rullade Nathalie, Mickaela, Alicia och jag till Sollentuna på en fest. De va fett me torrt i början men tjejerna och jag hade roligt i alla fall. Fan va jag dog av garv, vi stod o dansa så lyfter någon Nathalie från ingenstans och typ snurrar henne, vi ba OMG ! Så ger hon mig sin Iphone så jag skulle ta bild så kommer en snubbe från ingenstans o posar vi ba ? Hahah men slänger in bilderna lite senare, de e bara från Nathalies telefon, de kommer mer från Rebeccas kamera senare. Igår så var jag hos Alicia, vi va barnvakt o solade en kort stund, efter så åkte jag till Täby o mötte Zana. Vaknade imorrse me största febern och kunde knappt ställa mig upp. De gjorde så jävla ont asså.. Aja skippade skolan men nu ska jag rullish C-YAH ! 

-Kärlek från Rojas


Alicia,me, Assiya, Mickis

me,alicia,mickis flashar sin sexiga tattoo 

al,me,nathalie

freaks 
some of us

födelsedagsbarnet Rebecca i bakgrunden, a,m,me,al

närbild haha

mickis o jag 

syster 

HAHAHAH när snubben bar natta haha

09-04-11

Orkar inte skriva vääärsta inlägget, kollade precis på film, Harry Potter dåra 7:an den va oookeey. Nu sitter man o kollar på Simpsons hihi, har inte gjort så mkt. Skippade skolan idag orkade verkligen inte, så jag sov hela daaaaaaagen lång tills Zana kom så gick jag upp fixa mig så åkte vi till centrum o mötte vi Rana,Farah och dem sen kom Sergen och lalalalalal uff pallar inte skriva hihi so haajdooo ! 


hahah sko skillnaden asså, bästa e min o Danne, dem me blå converse e mina o den största foten e såklart Dannes haha, resten är Alicia me svarta converse o me nike e Sergio o den sista i Emmanueeels 


Jag älskar dig amiga

- Kärlek från Rojas

but tonight i'm lovin U

Sitter hos Alicia, åkte till skolan hade prov hade inte åkt annars, orkar verkligen inte haha. Men kunde ju inte sova me Daniels sms som bomba för att jag skulle vakna. Provet gick tungt hihihi!
Hade en lektion bara dåra, efter skolc-an så åk jag o Alicia hem till henne, softa lite me Elias. 
Men nu ska jag inte va osocial iaf så C-YAH ! 

- Kärlek från Rojas




FRENCH

Shooo, fixade ny gele naglar igår tog typ 1 timme om inte mer tog ju pauser o shit. Aja men idag blire EL FLACO Y EL INDIO, äntligen asså. Så ska nog möta mami i stan så kommer Jano och hans kompisar o hämtar oss :) 
Aja måste börja klä på mig, C-YAH! 



- Kärlek från Rojas

~Life does not have a remote; get up and change it yourself~

RSS 2.0