Horton

shooo, satt nyss med mina systerbarn och tittade på Horton, gaaleet rolig haha speciellt för min humor ! Har grymma planer för helgen och på fredag kommer min maaaami hem, har saknat henne grovt, hade bara en lektion idag eftersom jag valde att skita i matten orkade verkligen inte, har inte sovit på hela natten eller, aja nu ska jag hjälpa systern och lägga barnen sen ta ett tjejsnack eller nåt :) C-yah !

-Kärlek från Rojas



Om det inte var tack vare dig så skulle jag aldrig stått kvar hära, tack för allt älskade mami

Du borde tänka två gånger innan du agerar

Sitter och myser med min älskling Donna och tittar på '' no ordinary family '' tuung serie. Ska snart ta ett vad och snacka i telefon, och bara ta d chill ses,,

-Kärlek från Rojas

Sleeeep time

E sjukt trött kommer somna på plats snart asså, men väntar på Zana som duschar så lyssnar på skön musik och leker med webben hehehe..
Dagen va kort som in i helvete, vaknade av att Daniel smsa mig då lägger jag märke till att skolan är tjugo i tio, exakt den tiden jag skulle ta tåget till skolan, perfekt liksom. Så åker jag dit en timme efter så möter jag Alicia och Daniel och dom chillar med mig tills min bild lektion börjar, vi sitter i ungefär 30 min så kommer William och ba Rojas, du vet väl att vi inte har någon lektion.. jag ba SUUUUUUUUUUUG blev skit sur, istället kunde jag ha legat hemma och sovit men neeej... 
Efter så gick jag och Alicia till Haninge C för att jag skulle kolla på en jacka jag ska köpa, så ringer Alicias mamma och så åker vi till Ica Maxi och köper Alicias efterlängtade locktång, på vägen hem träffar jag min syster och mina älsklingar. Sen dess har jag ba chiiillaatt o nu är jag med min baby :) 

- Kärlek från Rojas




Torsdag !

Redan torsdag kan inte fatta de, veckorna går så snabbt. Kom hem för en stund sen och ska ta de lugnt tills klockan 5 ungefär så ska jag och Alicia gå på powerwalk och snacka lite. Vi gymmade idag på idrotten, de va bara Yunus, Alicia, Semra och jag som var med sen kom resten typ när det var en kvart kvar, har grovt ont i mina lår.
Sitter och kollar på top model, tycker synd om tjejerna asså bråkar om allt möjligt.
Aja ska fixa mina naglar nu innan jag ska hämta brorsönerna så syyynes !


- Kärlek från Rojas

Dum och dummare, FAVORIT !

Skönaste fimen eveeeer hhahah ! Sitter med min bror och Nina och dör av garv åt filmen så tung asså.. Idag har de bara varit en chill dag och städat och rensat hela jävla rummet.. E helt död funderar på att om jag ska ta en dusch eller ba softa o fixa mina naglar istället. Jag e så jäääävla irriterad på mig själv att jag aldrig har kvar mina USB dessseeeuutom så tog jag massor med bílder idag och jag kan inte ens lägga upp dom ! Aja vi synes senare kanske ska fortsätta kolla på filmen.


You know that I love you girl, vi har massor av fina minnen tillsammans, saknar grovt våran tid tillsammans.
Te quiero arto loca <3
Constanza Zamora


-Kärlek från Rojas

DAAAAAAAAAAAAAMP PÅ G

JAG MÅSTE PÅ TOA OCH IDIOTERNA RENOVERAR O STÄNGT AV VATTNET!! Sitter och tittar på looney tunes med Nina, hahahaha hon sitter och försöker väcka barnen för annars så kommer dom inte somna senare, och Oliver ba: jag eee vaaakeeen! Fast han sover så jävla söt ! 
Idag va de galet roligt på lektionen med Daniel och Marcus fyfan asså, satt typ hela lektionen och spelade på Daniels HTC tuuung mobil, vill också ha en :( ..
Nu ska jag gå o kolla om vattnet funkar så jag kan pissa fan.. C-YAAAAAAAAH 
By the way Rebecca kom till skolan , we miss u girl !


                     Daniel                                                     Marcus och Terence

- Kärlek från Rojas 

Tuuuung daag

Hahahha dagen va mäktig asså haha, dagen började segt som vanligt och va i skolan 10 o startade me matte.. Efter lunchen hade jag kemi, en av de bästa lektionerna jag har haft so far.. Jag och Sergio började driva me Alicia om massa saker o hon trodde på de ahhaha efter så va åkte jag hem med Alicia, vi hadee rooligaste ämnet att snacka om hahaha, Alicia du fattar vad jag menar !!! Måste skynda mig nu ska möta baby på stationen, seees !

-Kärlek från Rojas

Old times..

Lite deep mode just nu, har försökt fixa tre mobiler nu men sjäääälvklart ska den fulaste funka.. aja skit samma bara jag har en liksom. Slutade fett tidigt idag så påvägen hem så träffade jag på Esra och Medine så jag följde med dem till skolan chillade och väntade på dem i typ två timmar. Efter så träffade vi Tuba och alla rullade till Handen så träffade vi på Ümran, Imran och Zeliah, käkade på donken snackade minnen. Sen åkte vi alla hemåt. Hämtade brorsans barn från dagmamman och på kvällen så gick jag på långpromenad med Ümran, sköööönt. Nu sitter jag och smsar me baby o gör ingenting mera.. Börjar bli sjuk så ska snart lägga mig ner och läsa min book.. Heeej dååå ;)

-Kärlek från Rojas

Mamma ska få se vilket barn hon fött!

Shooooooooo, sitter i skolan med Alicia nu ska ba skriva snabbt att jag måste ha lösenord på min blogg för vissa personer inte ska få se vad jag skriver. Dagen kommer va lååång, slutar om en timme och har ingenting planerat så kommer nog bara dega hemma idag.. Börjar min lektion nu, hejddåååå

- Kärlek från Rojas

Doooowwn on meee..

Vaknade för en liten stund sen, va på Elins fest igår, tung va den men slutet var katastrof.. Pallar inte berätta allt. Sällskapet va skönt, va med mest Farah, Rana och Aihan sköööna cheeeyer dom där. Bilder kommer senare, jag tog inga men ska se senare om någon har lagt upp på facebook. Jag tog typ 3 bilder men har inget USB, jäääätte duktigt! Kom hem vid 4 ungefär till Zana, somnade direkt.
Ska börja fixa mig om en stund sen ska jag rulla vidare till Fanny snacka en stund med henne, sen ska jag hem, duscha och plugga lite, har inte gjort de på hela helgen.

Gammal bild på mig och Muhamed

-Kärlek från Rojas


Pluuuugg...

Nu sitter jag och pluggar o samtidigt tittar jag på Solsidan hahaha den e fan tung jag svääär.. Va ute me Rebecca för en stund sen och snacka med henne om gamla tider och sånt. Heheh men nu ska jag fortsätta me plugget och Solsidan och sen duschar, ska försöka slänga in ett inlägg senare C-YAAAAAAAAAAAAH!!

-Kärlek från Rojas

Skooolish

Tjeeena, sitter i skolan med Isac och Semra på våran svenska lektion väntar på min lärare som försvann, så passade på att slänga in ett inlägg ba snabbt om gårdagen. Va i skolan som vanligt hade de galet me vänner man saknat under helgen haha efter skolan så tog jag en mini promenad med Rebecca innan hon skulle till sin träning. Gick hem, spelade lite haha o lagade mat och sånt, på kvällen så träffade jag Fanny och va hemma hos henne såååå yääääh.. Idag blire ba pluuugg, måste göra klart massor med saker. Aja jag måste skynda mig nu att skriva klart min svenska uppgift annars kommer Lena flippa hehe BYE !

- Kärlek från Rojas

Nooo internet..

Heeelooo ingen internet de e därför jag inte har skrivit så mycket, så kommer uppdatera bara när jag e hos baby, skolan o sånt såå..
Dagen har vaaariiit föööör seg, va barnvakt nästan hela dagen, skulle egentligen va '' en kort stund'' hehe ..
Pallar ej skriva mer, zana ska spela, datanörden.. Så ska läsa min boook, sen god lasagne o film, BÄÄSTA..

-Kärlek från Rojas

Siiiiick

Omg e fett sjuk.. mår skit illa.. Aja kort inlägg om dagen ba lite snabbt. Vaknade fett sent, planerna va att jag, Mickaela och Elin skulle på fest men så blev det inte, har en myskväll me baby istället eftersom vi inte hitta ngn fest. Pallar inte skriva men upptaderar soooooooooooooooon... 

- Kärlek från Rojas



Skit torra människor utan liv hehe

~Life does not have a remote; get up and change it yourself~

RSS 2.0