Tjohooo Hanna här!!! :D

Fuuuccck school! Har haft rast hur länge som helst nu och sitter och softar på biblioteket! :D
Nesli sover så jag och Rojas sitter och garvar åt ingenting! :D Hon ser så söt ut!
Har tagit lite bilder med "Camwow" HAHAHAHAHA fan va fula vi är!!!! :D
Försov mig imorse för Liams och min säng är så jäääävla sköööön! haha. fast kom inte sååå jävla sent :)
Så här sitter vi och väntar på att göra Fitt matte prov. Fan döda mig! Kommer gå åt helvete.

Jag är ju inte så bra på det här med att blogga så ni får ha översende med de ;P
igår åkte jag och Rojas till slussen och parkerade bilen och sen åkte vi vidare till stan, där jag mötte Liam snabbt på en kaffe innan han skulle till jobbet, sen blev det att möta mamma för att gå till åklagaren.
Det gick fort och mamma skjusade mig till slussen. jag tog bilen hem till tyresö och satte igång att tvätta, städa och som belöning fixade jag naglarna ;) (vuxenpoäng!)
Sen kom L hem runt 1 och vi somna pladask! :D haha

Nej nu är det nog pratat om mig på Rojas blogg! :P Kanske skriver och gäst bloggar igen någongång!
Ha det bra! PUSS /Hanna <3


Fula jävlar! :D

I'm Walking Away From The Troubles In My Life

Gick inte till skolan idag, orkade verkligen inte, tänkte duscha för att mitt hår e skiiit bokstavligen asså. Men messade Hanna och bad henne möta mig med min frisörväska, ska klippa Tristian och Younes idag. Sötnosen erbjöd mig skjuts till Handen, skit göllig. Pluggade lite engelska och matte, ska sova hos syster idag, ska ju till Älvsjömässan med Hanna på lördag och representera vår skola :]
Men aja ska vila 10 min sen ska jag upp och duscha, kanske skriver sen :]

-

Var hemma hos mickis i fredags med Rebecca, Alicia,Emmanuel och deras vänner, o självklart Mickis kusin :)
Lite senare kom min baby också så var hemma hos Jano runt kvart i fem.
Sov i några timmar sen kom söta Oliver o väckte mig för att han var hungrig. Gick upp gjorde frukost, sen gick jag till Mickis, softade där en stund. Gick ut sen med Rebecca, kom hem lagade mat, bakade två tårtor till Jano och Ninas firande.
Bilder tagna av Rebecca i fredags, tog inga i lördags.

WINE PON DI TING

Vakna av mitt fitt larm väckte mig kvart över 6..  Kunde inte somna om sen, så gick upp och gjorde frukost i stället HEHE. 
Ska fixa mig nuuu, men jag skriver kanske senare. 
PEACE

YESTERDAY & TODAY

Vaknade runt halv tre på morgonen och spydde, mådde skit.. Satt och läste till 8 då Hanna messade mig, gick ut träffade henne, käkade på donken. Följde med henne till sin salong, fett fräsch. 
Gick hem vilade lite med syster sen gick vi till Haninge C och köpte halloween smink eller vafan man ska säga.
Började hjälpa syster som skulle på maskeradfest med mamma, så vi gjorde henne till en mus haha.
Hon åkte och jag åkte till Täby mötte Zana, Sanjin och Ehmed, chillade lite ute sen gick vi hem. Zana däcka dirr och jag fortsatte kolla på DH.
Inga planer för idag men vi får se :)

WOOHOOO

Vaknade för typ en timme sen, helt själv utan larm wohooo har vänt på dygnet igen. Igår så hade jag utvecklingsamtal och de gick tuuuungt, mami blev fett stoolt. Mötte Alicia och Ebru efter, feett länge sen jag träffade Ebru asså, så d va nice. Jag och Alicia rullade vidare Liljeholmen och mötte Hanna där, vi lunchade på Alicias skola efter så åkte jag och Hanna till stan tog en promenad sen rullade jag hem och detsamma gjorde hon HEHE.
Ska upp snart och äta frukost, men först ska jag kolla på min koreanska serie haha.

DYGNAT IGEN.

Asså de här är inte okej, dygnar för mycket. Har utvecklingsamtal imorgon efter det ska jag till Alicias skola. Åkte inte dit igår var tvungen och ta hand om en sjuk björn HEHE. Ska kolla på en Gnomeo & Juliet sen upp och duscha!

-

NO COMMENTS ABOUT THE SHIT U WRITE

Messar just nu med lillasyster och gör planer, ska i alla fall åka till hennes skola imorgon och hälsa på. Idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade 6 typ, inte bra.. 


Gammal bild på mig och Zana

MY NEW BABIES

Köpte ett par skor igår, fyfan va ont de gjorde när jag var i stan med Zana och Hanna. Har inte gjort så mycket idag. haft en filmmaraton med älsklingen, en av filmerna var i alla fall Wrong Turn 4, nu har jag sett alla 4 och alla är fortfarande lika bra ! 
Aja har inte mycket och skriva om just nu, inga speciella planer för imorgon eftersom dom ändrades. Men ska i alla fall ha en-ta-hand-om-dig dag :) 


My new babies 

Me & Hanna

Älsklingen och jag

~Life does not have a remote; get up and change it yourself~

RSS 2.0